Chinese traditional English German Russian Serbian

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) – podrška malim i srednjim preduzećima

MicroFinance Consulting  kvalifikovan je od strane EBRD (The European Bank for Reconstruction and Development - Evropska banka za obnovu i razvoj) za pružanje savetodavnih usluga u delu:

• Finansijsko izveštavanje i

• Upravljanje procesima.

MicroFinance Consulting je iskusna i stručna u oblasti finansijskog savetovanja i upravljanja procesima, tako da kao takva može pomoći razvoj malih i srednjih preduzeća u Srbiji. Program podrške malim i srednjim preduzećima u Srbiji"  postoji od 2001. godine.

U okviru svog programa podrške malim i srednjim preduzećima EBRD pokriva zmeđu 30% i 75% neto vrednosti troškova u zavisnosti od lokacije, delatnosti i veličine preduzeća, a maksimalno 10.000 evra. Pravo na učešće u programu “Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća“ privredni subjekti ne bi trebalo da budu mlađi od 2 godine, potrebno je da imaju zavidan ugled i bonitet. Prihvatljiva struktura zaduženosti u zavisnosti od sektora i tipa firme, adekvatan knjigovodstveni sistem, potencijal za razvoj. U okviru projekta "Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća" Evropske banke za obnovu i razvoj do sada smo uspešno realizovali nekoliko projekata koji se odnose finansijsko izveštavanje i upravljanje procesima. Spremni smo da Vas podržimo svojim resursima i znanjem u cilju napretka i razvoja Vašeg preduzeća znajući da je prava podrška neophodna i da će Vašem preduzeću mnogo značiti.

EBRD sign

No Internet Connection