Chinese traditional English German Russian Serbian

Start Up krediti 2023

Počni! Započeto je pola posla.

 

Informacije date u tekstu su informativnog karaktera i podložne su promenama u skladu sa Uredbom.

Ukoliko ste započeli sopstveni posao, niste imali više od jedne registrovane firme ili preduzetničke radnje na svoje ime i niste zakonski zastupnik nekog pravnog lica, a potrebna su Vam sredstva za početak – kredit za početnike, odnosno Start Up kredit , za Vas su idealni krediti po povoljnim kamatnim stopama i „grace“ periodom od 1 godine, kao i bespovratna sredstva koja se odobravaju u procentualnom iznosu na odobreni kredit – Start Up krediti 2023. S obzirom na bespovratna sredstva koja se odobravaju početnicima ovakav tip kredita može se posmatrati kao subvencija za početnike, dok mladi preduzetnici imaju prednost prilikom odobravanja kredita, odnosno kod odobravanja subvencije za mlade preduzetnike. Pravo na korišćenje sredstava Fonda za razvoj, odnosno državne pomoći za preduzetnike imaju privredni subjekti i preduzetnici na području Republike Srbije, koji su registrovani u agenciji za Privredne registre od 01.01.2020. godine.

Krediti za početnike – Start up krediti se odobravaju pod sledećim uslovima:

Minimalan iznos traženih sredstava ne može biti manji od 400.000,00 dinara, niti veći od 6.000.000,00 dinara.

Kamatna stopa je 1% godišnje ukoliko je instrument obezbeđenja garancija poslovne banke. U svim drugim slučajevima kamata je 2% na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule. Prilikom odobravanja Start Up kredita 2023 vrši se provera validnosti i vrednosti svih ponuđenih instrumenata obezbeđenja potraživanja i ocenu kvaliteta.

 

Usluge koje nudimo:

• Registracija firme ( registracija preduzetničke radnje , registracija DOO , registracija OD , registracija AD )

• Izrada poslovnog plana ( Izrada Biznis plana ),

• Pružiti informacije o pribavljanju neophodne dokumentacije, kao i savetovati Vas pri dobijanju Start up kredita.

 

MicroFinance Consulting spreman je da svojim resursima i znanjem, stane iza Vas i pomogne u realizaciji zahteva prilikom dobijanja Start Up kredita 2023, a svoju proviziju naplati nakon odobrenja zahteva. Pozovite nas jer mi ćemo doprineti poboljšanju Vašeg poslovanja.start up krediti
No Internet Connection